skip to Main Content

Over ons

De kandidaat staat bij Formanova centraal

Wat doen wij?

FormaNova is gespecialiseerd in de ontwikkeling van ongekend talent. Wij zijn een detacherings-/arbeidsbemiddelingsbureau waarbij wij focussen op de re-integratie van mensen met een grotere achterstand op de arbeidsmarkt. Denk hierbij aan statushouders en langdurig werklozen. We gaan uit van hun arbeidswens en CV en vergroten met gebruik van instrumenten als een assessment, coaching en kortdurende opleidingen hun kansen. Daarna matchen we de kandidaat met bedrijven die bij hen passen. Wij focussen ons daarbij op bouw, techniek en logistiek. Onze ervaring is dat deze aanpak leidt tot duurzamere arbeidsrelaties. De FormaNova Academy is daarbij een belangrijk middel.

Waarom zijn wij interessant?

Bij FormaNova staat de kandidaat centraal. Kandidaten komen uit praktische overwegingen vaak terecht in banen of bedrijven die niet bij hen passen. Dat leidt dan vaak niet tot een duurzame arbeidsrelatie

FormaNova maakt daarin het verschil! Wij helpen kandidaten op dezelfde manier zoals we zelf ook geholpen willen worden. Met passie en persoonlijke aandacht voor de kandidaat. En daar is alles op gericht. Wij gaan uit van de droombaan van dit nog ongekend talent en proberen daar zo dicht mogelijk in de buurt uit te komen. Wat je graag wilt, motiveert sterker en in die baan functioneert de kandidaat vaak als vanzelf beter. Met passie maar ook realisme gaan we op zoek naar een baan en bedrijf dat bij de kandidaat past. En natuurlijk niet zomaar een baan, maar liefst zijn of haar DROOMBAAN!

Contact

Wil je meer weten over FormaNova of kennis met ons maken? Neem dan contact met ons op. Onze jobcoaches staan je graag te woord.

Stel je vraag & neem contact op!
FormaNova Talent
Back To Top