skip to Main Content

Formanova ACADEMY

GESPECIALISEERD IN DE ONTWIKKELING VAN ONGEKEND TALENT

Ongekend talent

FormaNova gelooft in het ongekende talent van iedere kandidaat. Met het gebruik van instrumenten als een assessment, coaching én kortdurende opleidingen vergroten wij de kansen van deze talenten. Arie van den Ende – directeur en jobcoach van FormaNova: “Het doel van onze opleidingen is om talenten in korte tijd zodanig op te leiden dat zij van start kunnen gaan bij een bedrijf om het vak in de praktijk verder te leren. Onze opleidingen organiseren we in nauwe samenwerking met gekwalificeerde partners.”

Onze opleidingen

Momenteel organiseert FormaNova de volgende opleidingen. Alle opleidingen kunnen ook in-company worden georganiseerd. Meer informatie?

Hoe werkt het proces?

Zodra een kandidaat heeft aangegeven deel te willen nemen aan de opleiding, wordt na een positief verlopen screening afgestemd met de werkconsulent bij de gemeente. Vervolgens wordt een bedrijf geselecteerd dat past bij de kandidaat. Nadat met het bedrijf overeenstemming is bereikt over de toekomstige baan voor de kandidaat, kan de kandidaat aan de opleiding beginnen.

Voor wie?

Gewenste beheersing van het Nederlands is afhankelijk van de opleiding, maar ligt meestal tussen A1 en A2 niveau. Voor alle hiervoor genoemde opleidingen dienen kandidaten te beschikken over een geldig VCA diploma.

Opleidingskalender 2020

In verband met het coronavirus heeft Formanova geen nieuwe opleidingen gepland. Zodra dat weer mogelijk is vind je hier nadere informatie.

Meer informatie?

Wil jij meer weten over onze verschillende opleidingen? Vul dan onderstaand formulier in.

FormaNova Talent
Back To Top